Your beautiful~Cover


When I was your man- Bruno Mars-Cover

Hoppas att ni gillade covern! ❤️


Gööteeborgg!


Mys kväll

Hej på er! Nu ligger jag i min säng och kollar på film. Jag är jätte trött sen igår för att jag sov hos ammy och det var jätte mysigt eftersom att vi inte har träffats på jätte länge! men vi var uppe rätt länge haha så det är inte konstigt att ja är trött! Men iallafall, från måndag till onsdag så har jag sovit över med Jonny vilket också var jätte mysigt! Och nu till helgen ska vi även åka till mormor och sova där så det blir också mysigt haha! Men nu tror jag inte jag har något mer att berätta så vi hörs! 
/Annie 
Bästa vänner! ❤️ 


Min helg

Min helg har faktiskt varit super! I fredags slutade jag jobbet 4 och efter det gjorde jag iordning lite grann hemma oså, sen lite spontant på 
kvällen åkte jag till Halmstad o 
träffade Jonny,Lindman och Otto. Vi bara snackade som var väldigt 
mysigt o behövligt eftersom jag inte träffat dom på ett långt tag. Sov sedan hos Otto och åkte hem på lördag eftermiddag. 

Senare på kvällen kom min Adam till mig så sov han här. Riktigt mysigt eftersom jag inte träffat han på ett tag heller. Vaknade runt 8 av åskan, o fyfan var rädd jag var! Somnade om sen o vakande runt 11 typ. Adam stack sen hem vid 1.
Söndagen bestod av bad, först med Maja ute i Sandvik, mysigt att träffa henne! Och senare i Borlången med Lindman, Jonny och Otto igen. 
Somsagt var helgen lyckad, dock jobbigt att jobba idag igen men gick okej det med. Har ju Moa som tur är! 
/Moa




~Cover på stranden~

Hej på er! Här kommer en cover på låten vi sjöng på vår konfirmation. Det kanske inte är den sortens musik vi brukar sjunga men vi tycker den är fin ändå så det hoppas vi att ni också tycker haha!
Glad sommar på er allihopa! ☀️
Kram /moaoannie ❤️


Presentation~Annie

Japp då var det min tur att berätta lite om mig själv och som Moa sa så tycker jag också det är väldigt svårt att berätta om mig själv men ska försöka iaf haha. 

Så jag heter Annie Lindman och är 15 år gammal. Jag bor i det lilla samhället smålandsstenar som ligger i Småland. Ett mysigt fast tråkigt litet samhälle haha. På fritiden gillar jag att vara med mina vänner och spela volleyboll. Sjunga tycker jag också är ganska rolig! Och min familj består av min mamma,pappa och storebror,och även min hund och katt haha. 

Så jag tror det var allt, men on ni undrar något är det bara till att fråga! 
Ha det bra! 
/Annie 




Presentation~ Moa

Tycker alltid det är lika svårt att berätta o beskriva om mig själv i en text, men ska försöka så bra som möjligt iallafall. 

Jag heter då Moa Flinck och är född året 1999 så är alltså 15 år gammal. Jag bor i ett litet samhälle i Småland som kallas smålandsstenar, skittråkigt samhälle så vill verkligen flytta härifrån sen! Min familj består av min mamma, pappa o storasyster. Jag är som alla andra och går i skolan om dagarna och det är ju inte mitt favoritställe precis.. När det då inte är skola så tillbringar jag tiden med mina underbara vänner o tränar endel villeyboll. Det bästa jag vet är One tree hill, utomlands och kärlek i massor! Kommer inte på så mycket mer men om ni undrar nåt är det bara frågaa. Ha det megabraa! 
/Moa