Godnatt 23:55

sovgott;))

xfacktor

kollar på xfacktor nu haha hejdå Annie!! ;))

Ullared!!

Heej kom hem precis från ullared och håller på att packa upp så vi åkte precis när jag vacknade så ja han inte blogga då men aja i dag har jag då varigt i ullareed och köpt för alldeles för mycke pengar ://
Men aja haha Så nu ska ja bara plocka upp rästen och sän bara inte göra något så ja ha det bra ska försöka att blogga i kväll med hejdå!!

//Annie


Hemma nuu ;D

Hej nu så har jag precis kommigt hem och ligger o kollar på `"taken"
Det är en skit läskig film som jag kan länka till er om ni vill :D
Men aja ska fortsätta kolla nu och bara inte göra något!! Och i morgon så blir det nog så att jag ska kolla på en inbandy match "!
Heja vestbo!! Om smålandsstenar heter så :) Haha Ha det bra Hejdå;))
http://www.youtube.com/watch?v=wCbDUREBwUg


//Annie

Bilen!!

heej nu så ska jag åka till några så ja kommer väll hem någon i kväll så jag bloggar kanske när jag kommer hem :D hejdå!! ;)


//Annie ;))


haha ;D

Heej

Hej försökte blogga i går kväll men det fungerade inte men aja nu har jag ätit och håller på att packa upp från festen :)
Det var kul och vi hade myssigt hihi
Nu ska jag ducha och sminka mig och sän så ska ja i väg ikväll igen men aja hejdå ska försöka blogga innan ja åker :)

//Annie

Heej

hej hinner inte blogga nu egentligen men aja ja ska åka till några kompisar lite senare så nu packar jag förfullt så ja bloggar i morgon eller kanske i kväll så hejdå :)


//Annie

George ;D

Godnatt !!! :))

heej innan jag sover vill jag bara säga att ja skrev ett inlägg för det senaste i dag men det kom inte upp förlåt men hoppas att det inte gjorde något :/)
I morgon är det fredag och då ska 7b få något mohaha ne men i iallafall så vann 7b den där tävlingen så a men aja godnatt iallafall och Hejdå!! ;D


//Annie Lindman

haha ;)

Hej<3

hej nu vaknade ja precis och kom på att det var dag haha så nu äter jag en apelsin och doppar peparkakor i caffee XD
men aja nu mosste ja verkligen plugga men hejdå!


//Annie ;D

tyska:/

Glömmmde

Heej skulle bara säga att ja glömde bloggaa så nu tar jag och för ett snabbt inlägg så godnatt och blogg mer i morgon det är bara en halv timme kvar till i morgon ;)
Ha det bra hejdå !


//Annie ;D


ja vet! det ser ut som om jag typ stryper jonna men det gör jag inte!! ;) haha +sne bild igen:/

Heeeej :D

Heej på er nu sitter jag på mitt rum och spelar gitarr!
Idag i skolan hade vi ju den där saken men det var så där kul:)
Efter skolan gick jag och några mer hem till Bodil och inte gjorde något typ så nu har jag nästan precis komigt hem . Så nu ska ja träna lite på tyskan och sän bara inte göra något alls tror jag i allafall:)
Jag bloggar säkert mer i kväll :) Ha det braaa så länge haha ;)


//Annie ;D
Här kommer den första biden jag och moa la upp på dena månaden;D tror jag haha ;I) Eller inte!!:)
 

X-faktor

Heej ska snart titta på x-faktor jippiuuuu!!!!
ville bara säga det :))
Och i morgon ska vi ha sån där tema dag och då ska jag ha på mig det ja skulle haft för några dagar sän men bild kommer men det känsliga lite läskig att ha så mönstrade byxor men aja haha:D



//Annie ;D

Heej!!

Här kommer bider på vad jag shoppade förra helgen och på mitt rum och garderob ( Jag har varkligen inget stort rum och inte så värst märkvärdigt men efter som att moa tog bild på sitt rum tänkte jag att  ja me skulle göra det!! :)!!! =)Kommer även bild på min frukost i dag haha !! :)
 
Frukost ;D
Ullared ;D
 Blå och råsa shorta bara 10 kr st-
Avsminknings särvetter 10 kr st Gunry
Bodyskrub 15 eller 20 kr Gunry
Body buter 15 kr Magnella
Hårinpackning 50kr Frank provost
Hårkam 5 kr 2pack Beauty care
Nivea cream 15kr nivea
Ögonbryns kniv 8 kr Beautycare
Vit och svart kajal 11 kr stwetnwild
Rött läppstift 30 kr wetnwild
Fonaychon 20 k rclaudia
Puder 13kr claudia
Ikea ;D
Låda 9 kr Samla
Flippflopp bara 1 kr styck
Stan (Hm Ginatricot) På ginatricot köpte jag en vit stickad tröja men den är i tvätten och även på ginaticot köpte jag ett par skinbyxor så ni vet!!)
 
Consiler 40 kr ginatricot
Linne Röd/Råsa och becht/Grått 50 kr st (Rea) HM
Roomtour;D
Inte jätte bra bider men aja jag har värkligen inget märkvardigt rum så aja :)
Säng
Spelhörna
Datahörna
Garderob
Klädeer som man viker
Kläder som man hänger
Ingången till min garderob
Min smink och hår opch öonhängen och andra saker hörna
Sminkborstar



Ha det bra och hoppas ni tyckte om det ja och moa mosste värkligedn komma på hur man kan göra efter som att vi har bestämt att vi ska göraa videos när vi sjunger och spelar så då kan man ju även göra roomtours och hauls utan att behöva skriva och ta krot på allt för detta har tagit ett tag nu. ni går holla utkik på bloggen för när moa kommer hem kör vi säkert i gång ha det bra!!! :)heråå !!




//Annie :D










 
 
 
 

Heej igen1

Nu så sitter jag och kollar på tv. min hund och mamma kom hem precis för min hund opererade sig i dag. för hon hade något i ögat och en tumör så nu har hon kommigt hem och hon har sån där tratt eller vad man säger så just nu är det fcktist synd om henne !!!

//Annie :)
Ingen bild nu kommer nog bider på mitt rum lite senare i efter middag ha det bra heråå !!!

Hej

i dag när ja vaknade känner jag att ja inte mådde så bra så jag stannade hemma i dag !!
så i dag ska jag bara vila och kanske ta nya kort på mitt rum så ni ser lite bättre hiihi Ha det bra godnatt ;)


//Annie



Jonna <3(sne bild men aja) Jonnas blogg heter lifewhitmejonna.blogg.se tror jag hiihi Ha de bra godnattXD

Heeej !!

hej på er i dag har ja varit med jonna !! Vi gjorde inget mer än vanligt. Men ja skulle följa med jonna till hennes träning men ja kännde att det var lite läskig att gå dit haha så ja gick hem!!
när jag kom hem bestämde jag mig för att städa mitt rum så kommer bilder på hela mitt rum sen :) Nu ska jag kolla på x-faktor!! jippi jag älskar de programmet !!!
ska även öva på tyska glosorna som jag har i morgon och inte kan men aja vanar även om att bilderna blev dåliga men skit i det hahaha!! ha det bra heråå<3<3


//Annie <3
förlåt men blir bara en bild på min garderob inte så roligt men aja ja bloggaar från mobilen så ja det kommer bättre bilder sän i grånade datorn Asså i morgon hiihi!!









Godnatt sovgott hiihi;)

Heej sitter just nu och kollar på en läskig film hiihi men ska snart gå och lägga mig för jag ska ju till skolan i morgon men ska i iallafall kolla klart så godnatt !! :)


//Annie <3


min outtfitt för i morgon :-)

Hemma nu!!

Heej förlåt att jag glömde säga till er i går att jag inte kunde blogga i dag men aja jag har varit hos min mormor och sänka åkte vi ska till farmor så har haft fullt upp i dag hiihi men ja ska snart kolla på faktor jeej men här kommer en bild på min mat jag lagade själv hahaha dålig bild men aja hiihi


//Annie <3





molly hiihi (inte jätte bra bild men aja hiihi)

Goodnatttt

god natt på er och sov Göt gihi heråå<3

//Annie

Moa o Annie på mcdonalds!! <3 älskar er hiihi <3

Godkväll!!

heej sitter och kollar på körslaget nue och äter godis hihi !!
Men jag ska blogga mer i kväll eller natt haha ska försöka iallafall haha men i dag har jag inte gjort något mer än och suttigt och sjungit och spelat gitarr för mig själv i typ 4 timmar haha men sän har jag inte gjort så mycket haha men ha en sjön kväll heråå !! :))

//Annie :D

Snabbt!

Hej skulle bara gora ett snabbt inlagg sa ni vet att jag lever haha^^ Jag saknar er dar hem ajukt mkt!! <33 Puss //Moa<3

Godmorgoon!!

Heej vaknade för 1 timme sän typ så nu har jag bara gått upp och inte gjort något specielt och om ni undrar vf jag bloggar så mycket nu eller ja så är det för att jag har skaffat blogg.se appen på min mobil så då behöver man ju inte hålla på och sätta på datorn hela tiden hihi men jag bloggar nog mer sän och vill bara säga att det är jätte kul att ni läser vår blogg hihi taaack !!! :))

//Annie :)          
  :**

Älskar dena bilden !!!

godnatt!!

Nu sitter jag och kollar på en läskig film hiihi men ja ska snart gå och lägga mig för jag är bajs trött hahaha :) så godnatt alihopa!!!!


//Annie «3





sne men aja hiihi

Freeeedag :D

Hej!
Kom hem från skolan för en stund sen.
Skolan idag var helt okej men lite för lång för att vara en fredag haha. Sista lektionen var mentortid och det är inte så hämst kul tycker ja, Haha ;)
Men nu ska jag äta lite got mummms och bara njuta av fredagen moahaha ha det bra bloggar nog mer i kväll eller senare i efter middag för jag ska laga mat i dag så om jag kommer i håg de så kan jag ta kort på vad jag gjorde jippi haha ne men heerå ;)))


//Annie



Saaknar diiiig !!!!

Heej nu sitter jag i tv rummet och äter glass muuums men nu så börjar jah känna hur mycket jag saknar min syster hhihi men i allafall så ska jag snart gå och lägga mig och kolla klart på filmen jag såg innan herå ses i morgon ;)


//Annie :)

Oliver!!

Hej idag har vi varit ute pa en utflykt och solat och badat! Jatteskont! :) Men nu ar vi hemma igen och jag ska snart ta ett dopp i poolen med lina hihi :) Men annars ska jag bara slappa och ha det skont! :) Innan idag sag jag skitmkt olivtrad omg I LOVE OLIVER!! Assa som man kan ata da -.- haha^^ Aja ses snart igen puss //Moa :D 
Gammal bild :)
 

Heej!!

Hemma från skolan nu för vi slutade 20 minuter tidigare moahaha ;)
Så nu ska jag plugga lite tyska och sen bara chilla hahha ;)
Men jag bloggar säkert senare och låvar att jag ska lägga upp bilderna sen när jag var i Göteborg och det men får nog bli när jag har lite mer tid :) Men jag bloggar mer sen som sakt och också så har jag snart tagit hand om bloggen i en vecka wihoo aja men börjar sakna moa nu så hoppas nässta vecka går snabbare hihi men hadet bra !!!

//Annie :D
Bild på bandet när vi hade vår första spelning :)

Tjenare!

 
    
Saknar dej min goseplutt!! <33 
 
 
Ar iallafll lite brunare nu haha :D
Hej idag har det varit som mest 38 grader sjukt varmt men tycker det ar lite jobbigt nar man har varit i solen for lange for da branner man sig typ haha :) Men annars ar det skitskont! Idag har vi varit i staden chania och shoppat litegrann :) Jag kopte ett puder,naglack och lite saker till kompisar hihi <3 :D Imorron ar det bara 10 dagar kvar tills vi aker hem sorgligt men roligt att traffa kompisarna igen hihi^^ :) Imon ska vi aka till en fin strand och vara dar hela dagen typ,hoppas pa lite mer solbranna haha :) men vi ses snart igen kramar<3  //Moa :)

Döör!!:/

heeej nu har jag ducat vet inte hur det stavas men aja men jag har ju sprungit bålångeloppet och chit vilken dålig kondis jag har haha men aja skit samma;))
jag ska plugga lite nu och kanske sova lite hiihi men ja bloggaar senare sänka tror jag heråå!!


//Annie :)


(ego bild haha men aja :)

godnatt!!

hejj på er nu så kollar jag på Hollywood fruar hiihi men jag har bajs ont i huvudet så jag ska gå och lägga mig och kolla på en film men jag bloggar mer i morgon :)

//Annie :)


(bilden blev sne igen men aja :) )






Hejj!

hejj på er hela dagen i dag har jag haft ont i huvudet så jag har sovigt i 4timmar typ!men i kväll så ska jag kolla på x faktor och svenska Hollywood fruar hiihi men jag känner en liten ångest för jag har ingen koll på vilka läxor i morgon och vet inte ännu om ja kan gå till skolan i morgon för det är ju bålångeloppet eller vad det heter med men just nu så tästar jag deen nya blogg.se appen och det fungerar ju :)

//Annie


vet inte varför bilderna blir åt detta håller om det inte blir rätt!! :) ha det bra!!!


Hej igen! :)

Hej nu sitter jag har i entren pa vart hotell! :) Idag har jag solat as mkt och har fatt rattmkt farg hihi <3 Och saklart badat med :) Senare ska vi ut och spela lite minigolf haha^^ Och annars ska vi bara ta det lungt! :) Ni fa ha det sa bra saknar er alla hemma kram <3 //Moa<3:)

Godnatt!!

såg att moa hade skrivigt ett blogg inlägg och jag saknar dig sjukt mycket puss på dig med men jag ska gå och lägga mig nu för jag ska kolla på film men godnatt :D

//Annie
hihi bara någon sööt bild jag hittade på min dator! :)

Grekland!

Hej nu ar kolckan 22.32 har i grekland haha :) Resan gick bra och allting har varit bra!! Fick mitt forsta bad i poolen idag och i havet var jattefint och skont! Har ocksa redan fatt en fin solbranna haha^^ Hittills har jag shoppat ett par solbrillor,en kofta och ett par shorts hihi men kommer bli mker hoppas jag! <3 Saknar mina kompisar grymt mkt och min hund wille!! <3<3<3 Men tycker att Annie har skott bloggen bra hittils hihi puss pa dej <3 Nu maste jag ga! ses kramar :) ??//Moa <33 

Plugg!!!

Heej på er nu kom jag precis hem från skolan för jag har varigt på sån där välkommssamtal!! Nu ska jag göra lite läxor och sen bara slappa :) Och jag var i stan och Ikea och Ullared så det kommer bilder på vad jag shoppade i Göteborg och resten så snart som möjligt :) Men jag bloggar nog i kväll tror jag så vi ses så :D


//Annie :)
Kommer en bild på mig och moa :*

GODMORGON!!

Hej nu haar jag precis varigt nere och ätit vassta stora fruosten med frukt och bacon och pankakor och en massa typ 50 olika p´ lägg på mackan men jag glömde så klar kmeran på rummet så kunnde inte få någotkort på det och om ni undrar varför textenär så konstig så är det för att det är svårt att skriva på tvn men nu mosste jag packa i hop mina saker för på vägen hem så ska vi åka till ullared så jag ska försöka göra en haul på det men ha det bra herååå!

//Annie. :)

Liseberg<3

Heej sitter nu här på hotelet precis hem kommen från liseberg<3MEn jag gick up kl 7 i dag så. Är väldigt trött så god natt bloggar nog i morgon<3 Men jag sitter vid tvn med ett tangent bord så det är lite anorlunda men ha det bra och god natt <33

//Annie
Kommer tyvär ingen bld i kvällför det är för det är lite krångligt !! Kommer bider från dagen i morfgon eller senare i veckan så snart som möjlgt i allafall!!:)

Goodmorgon!! :)

Heej det får bli ett snabbt inlägg nu! Så´nu ska jag klä på mig och fixa i ordning mig och sän bär det av till Liseberg!!! Det kommer bli super kul hoppas jag men jag kommer blogga i morgon när jag kommer hem tror jag så ni vet det! Ha det bra!! :D

//Annie

Det var skit läskigt att hålla på den där saken haha ^^

Fredagsmys!! :D

Jag har haft en sån sjuk huvudvärk denna veckan så har inte kunnat sitta vi datorn och blogga. Men nu så är det okej och ja ska försöka att ta hand om bloggen medans Moa  är i grekland.Men jag kommer sakna moa sjukt mycket men i allafall så ska jag till liseberg i helgen så det blir nog ingen bloggning på lördag men sän i oktober så ska jag åka till london och det kommer bli så sjukt kul hoppas jag men det är ju ett tag kvar så jag får väll jobba på i skolan tills jag själv åker :D Och om ni undrar väm det var som skrev det förra inlägget så tror jag att det var Jonna men iallafall så älskar vi dig med jonna men jonna ska ju själv åka till turkland i morgon så kommer sakna henne sjukt mycket med men hon ska bara åka en vecka men ändå:) jag hoppas att ni gillar vår blogg och nu ska jag fortsätta att ha fredags mys med familjen och dricka cola :))) Men ha det bra så ses vi på bloggen kanske i morgon på morgonen men vi ska åka kl 7 typ så jag kanske inte hinner för jag har inte packat än men jag kanske kan ta kort på dagens autfitt i morgon men får se om jag hinner ha det bra!! Herå :D

//Annie
Här kommer några olika bilder bara!!!hihi :D





1. Mee :)
2. <3
3.Jonna:* Saknar dig ! ;*
4.Fredagsmys!! :)
5.En bild vi var och tog i foto studion :)
6.Love ya :* Saknar dig redan hihi ;)

Hej allihopa!!

Jag vill bara säga att jag älskar Moa och Annie!! <3 <3 <3

Hos jonna! :)<3

Nu sitter vi hos jonna  och vi kollar vad hon ska ha med sig till turkland för imon ska ju hon dit!! Vi båda kommer sakna henne<3 Och lite senare ska vi hem och kolla vad jag ska ha med mej för har inte börjat packa än hehe....
Aja sea! //Moa&Annie! <3

mattediagnos!:(

Hej sitter nu utanför matten för gabriella har inte kommit än,men iallafall så ska vi ha mattediagnos. hjälp!! Suger verkligen på matte :(( men hoppas på det bästa hihi :) om inte gabriella har Kommit om 4 min så får vi gå!! Yeey.!!<33 //Moa

Plugg!!

 
nån som sa lite läxor!!??

Hej sitter nu och ska plugga med min kära vän sussie men kommer liksom aldrig igång för det är så tråkigt!!
Idag i skolan hade vi typ idrott och so mm. Hade fotboll på idrotten suger verkligen!! Efter skolan tog jag den sista livmodercancer sprutan!! Gjorde as ont men nu är typ smärtan borta haha :) Men imon är det sista skoldagen sen är det helg och på måndag drar det iväg till GREKLAND!! Yeey! Kommer bli askul hihi :)<3 Blir borta i två veckor så annie får ta hand om bloggen själv ett tag :) Efter skolan imon ska jag städa senblir det nog att va med Maja för det var ju längesen :)<3 Och i helgen ska jag nog ta det lungt och packa till grekland kommer nog ta lång tid :O Men iallafall senare när jag och sussie kommit ur pluggvärlden och ar ute ur den ska vi nog hitta på något roligt för plugga är ju inte så värst kul! haha :) Kommer uppdatera bra nu tills jagåker iallafall puss på er :* //Moa<33

Dåååålig uppdatering !!

Heej ska sätta igån att ta tag i bloggen men just ni så kollar jag på X-faktor och det är nog mitt nya favo pogram men kan tyvär inte blogga ett långt inlägg i dag för ja måsste plugga tyska :( Men bloggar efter skolan i morgon :) Och tack för att ni fortfarande läser våran blogg även om vi inte bloggat jag och moa är jätte tacksamma:)
Puss på er hihi ;)
 
//Annie :D
;)


Hos Jonna! :)<3

 
 

Hej förlåt för dålig uppdatering!! Men jag och Annie har typ haft fullt upp haha^^ Men idag har jag varit med Emme i kollade typ på one tre hill hela tiden och snackade lite skype vi hade det mysigt hihi :)<3 Och nu är jag hos Jonna en snabbis för att kolla lite vad hon ska ha på sej :) Hon kommer bli superfin! <3 Imon har ju jag skolfoto kommer nog en bild imon vad jag hade på mej hihi :) Annie kommer vid 6.30 imon för vi ska typ fixa oss och så hehe kommer typ va as trött :)<3 Men blir kul ändå allid kul att fixa sej :)<3 Aja ses kram //Moa <33